Live Ajax – FC Utrecht: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Voor Ajax staat vanavond de inhaalwedstrijd tegen FC Utrecht op het programma. Deze wedstrijd werd op 7 februari afgelast wegens winterweer. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

KarakteristiekenAjax – FC Utrecht staat voorde vijftigste keer op het programma en daarvan wist Ajax er 39 te winnen. Dit seizoen troffen beide ploegen elkaar al drie keer. In een oefenwedstrijd won Ajax met 5-1, de uitwedstrijd in de competitie werd een 0-3 overwinning en in het bekertoernooi was Ajax in de Johan Cruijff Arena met 5-4 te sterk. FC Utrecht  vinden we terug op een zevende plaats met 43 punten uit 28 wedstrijden. Ajax is koploper met 72 punten uit 28 wedstrijden. Bij een overwinning op FC Utrecht kan Ajax aanstaande zondag landskampioen worden wanneer het AZ ontvangt in Amsterdam.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2021/04/22/live-ajax-fc-utrecht-al-het-nieuws-over-deze-wedstrijd-volg-de-wedstrijd-live-via-ons-twitter-account-en-win-3/