Live Ajax – FC Utrecht: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Voor Ajax staat zondag de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht op het programma. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

KarakteristiekenAjax – FC Utrecht staat voor de vijftigste keer op het programma en daarin was Ajax 39 keer te sterk voor de ploeg uit de Domstad. Dit seizoen troffen beide ploegen elkaar al drie maal. In een oefenduel won Ajax met 5-1, de uitwedstrijd voor de competitie in Utrecht eindigde in 0-3 en voor de KNVB beker werd FC Utrecht onlangs met 5-4 verslagen in de Johan Cruijff Arena.

Lindhout aangewezen als arbiterAllard Lindhout is door de KNVB aangewezen als arbiter bij deze wedstrijd. Lindhout zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Schaap en Bluemink. Vierde official is Martens en Higler fungeert als VAR. Ajax – FC Utrecht begint zondag om 12:15 uur.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2021/02/06/live-ajax-fc-utrecht-al-het-nieuws-over-deze-wedstrijd-volg-de-wedstrijd-live-via-ons-twitter-account-en-win-2/