Invaller Huntelaar schiet Ajax toch langs Twente

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax heeft donderdagavond gewonnen van FC Twente. In Enschede hield Ajax de tegenstander lang in leven, omdat een genadeklap in de vorm van een tweede goal lang uitbleef. De thuisploeg rook daardoor bloed, scoorde in de slotfase en leek daarmee een punt te pakken. Klaas-Jan Huntelaar bleek echter een absurd slotoffensief in petto te hebben. De invaller scoorde twee keer in een tijdsbestek van een paar minuten, waardoor de Amsterdammers toch nog drie punten pakten. 

Bij FC Twente stonden de nodige oud-Ajacieden en Amsterdamse huurlingen in de basis, waaronder Kik Pierie, Danilo Pereira en Vaclav Cerny. De laatstgenoemde was verantwoordelijk voor de eerste doelpoging van het duel. Na een mooie dribbel naar binnen loste de Tsjech een schot op de goal, waar André Onana aardig veel moeite mee had. Veel meer inbreng had Cerny verder niet in de wedstrijd. De buitenspeler moest zich namelijk even later wegens een blessure laten wisselen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/137224/invaller-huntelaar-schiet-ajax-toch-langs-twente