Live Atalanta – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax begint op dinsdagavond aan de tweede wedstrijd in de groepsfase van de Champions League en daarin is het Italiaanse Atalanta de tegenstander. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

KarakteristiekenAjax en Atalanta namen het nog nooit tegen elkaar op. Atalanta eindigde afgelopen seizoen als derde in de Serie A en kwalificeerde zich op die manier voor de tweede keer op rij voor de Champions League. De eerste wedstrijd in de groepsfase won Atalanta met 4-0 van FC Midtjylland en Ajax verloor de thuiswedstrijd met 0-1 van Liverpool. Voor Ajax zal het dus van groot belang zijn om deze wedstrijd te winnen. Afgelopen weekend won Ajax met 0-13 van VVV en Atalanta liep tegen een 3-1 nederlaag aan tegen Sampdoria.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2020/10/27/live-atalanta-ajax-al-het-nieuws-over-deze-wedstrijd-volg-de-wedstrijd-live-via-ons-twitter-account-en-win/