VAR drukt stempel op kleine nederlaag Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Vanavond is het dan eindelijk zover, Ajax – Real Madrid staat op het programma. Na dertien jaar heeft Ajax zich weer weten te plaatsen voor de laatste zestien van de Champions League.  Vlak na de loting was de media positief gestemd over het feit dat Ajax tegen Real Madrid moest en zag het genoeg kansen voor de Amsterdammers om ten koste van ‘Los Blancos’ door te gaan naar de kwartfinale. Destijds was Ajax in bloedvorm en Real Madrid juist niet, echter is dat nu andersom en daarom is het vertrouwen twee maanden na de loting toch minder positief gestemd dan vlak daarna.

Beide ploegen hebben spelers die op scherp staan voorafgaand aan de ontmoeting: Bij Ajax zijn dat Daley Blind, Nicolas Tagliafico, Matthijs de Ligt, Noussair Mazraoui en Donny van de Beek. Bij Real Madrid staat aanvoerder Sergio Ramos op scherp. Mocht een van deze zes spelers vandaag een gele kaart ontvangen dan mist die gene de return in Madrid.

Ten Hag koos voor de ‘Bayern variant’ tegen ‘de Koninklijke’: Onana; Tagliafico, Blind, De Ligt, Mazraoui; Schöne, Van de Beek, De Jong; Neres,  Tadic, en Ziyech.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/var-drukt-stempel-op-kleine-nederlaag-ajax/