Ajax grijpt naast groepswinst na spektakelstuk tegen Bayern: 3-3 (Incl foto’s)

Ajax heeft woensdagavond net naast de groepswinst gegrepen in het duel met Bayern München. De wedstrijd in de Johan Cruijff Arena eindigde uiteindelijk in 3-3. Beide ploegen kregen in de tweede helft een rode kaart én een strafschop.

Ajax begon fel aan de wedstrijd want het wist dat alleen winst genoeg was om als eerste in de groep te eindigen. Het leverde niet echt grote kansen op voor het Duitse doel. Een counter van Bayern zorgde uiteindelijk in de dertiende minuut voor de 0-1. Lewandowski faalde niet oog in oog met Onana. Ajax bleef daarna goed voetballen en het was Donny van de Beek die met een harde kopbal bijna de 1-1 wist te scoren. Dat Bayern niet met 0-2 ging rusten was te danken aan Andre Onana die een levensgrote kans van opnieuw Lewandowski onschadelijk maakte.