Versterkt Jong Ajax wint gemakkelijk van VVV

Jong Ajax heeft vrijdagavond een eenvoudige en verdiende zege geboekt op de kampioen VVV Venlo. De ploeg van Marcel Keizer speelde goed, kwam eigenlijk de gehele wedstrijd niet in de problemen en wist zodoende met 1-4 te winnen in Limburg. Door de overwinning blijft Jong Ajax staan op de tweede plaats, met nog altijd twee punten voorsprong op de nummer drie, SC Cambuur.

Ajax begon het duel goed met een kopbal van Mateo Cassierra die meteen het doel in vloog. De spits van Jong Ajax hielp zijn ploeg in een zadel waar het de rest van de eerste helft niet meer uit kwam. Vervolgens was de ploeg uit Limburg even aan zet, de kampioen van de Jupiler League zette even aan en kwam in de buurt van het doel van Diederik Boer.

Echter wisten de Limburgers geen echte kansen te creƫeren en combineerden de jonge Ajacieden vrolijk door. Dit resulteerde dan ook in een snelle 0-2 van Kenny Tete. Aan temporiseren dacht de ploeg van coach Marcel Keizer niet, na twee minuten werkte David Neres alweer de 0-3 binnen.