LIVE 14.30u | Ajax B1 - FC Volendam B1 (5-1)

Bron: www.ajaxshowtime.com

LIVETOPIC - Dit is het livetopic voor de jeugdwedstrijden van Ajax van zaterdag. Om 12.00 uur trapt de A1 van Ajax af voor een oefenwedstrijd tegen Roda JC A1. Tegelijkertijd speelt Ajax C1 om de Supercup op bezoek bij Feyenoord in Rotterdam. Om 14.30 uur tenslotte speelt Ajax B1 zijn eerste competitiewedstrijd van het seizoen. Tegenstander is FC Volendam B1.

FT | Ajax A1 - Roda JC A1 (5-0)De A1 van Ajax een week voorafgaand aan de start van de competitie een oefenwedstrijd tegen Roda JC simpel weten te winnen. Op sportcomplex De Toekomst won de ploeg dankzij treffers van Zian Flemming, Franco Antonucci (driemaal)  en Noa Lang met 5-0.

Al vroeg in de wedstrijd kwamen de Amsterdamse talenten op voorsprong. Uit een corner van Antonucci wist Flemming de 1-0 binnen te werken. Ajax A1 voetbalde fris en fel en kreeg in de beginfase nog twee goede kansen om te scoren. Na iets meer dan een halfuur spelen viel de verdiende tweede treffer alsnog. Mees de Wit werd weggestuurd en met een fraaie actie aan de linkerkant wist hij Antonucci te bereiken. De Belg schoot de bal vervolgens raak in de korte hoek.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/98851/live-1430u-ajax-b1-fc-volendam-b1-5-1