Ajax laat na om afstand te nemen van FK Rostov

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax heeft in de heenwedstrijd om een plaats in de groepsfase van de Champions League nagelaten om zichzelf een goede uitgangspositie te verschaffen voor de return tegen het Russische FK Rostov. In de Amsterdam ArenA kwam de ploeg van Peter Bosz niet verder dan 1-1.

De Amsterdammers begonnen sterk aan de wedstrijd en zette de Russen vroeg onder druk, maar kwamen toch na 13 minuten op achterstand. Het eerste schot tussen de palen, een vrije trap van Christian Noboa, was keeper Cillessen te machtig. Hierbij zag de keeper van Ajax er niet heel sterk uit, net als in de thuiswedstrijd tegen PAOK. Ajax kreeg zodoende voor de vierde wedstrijd op rij een tegendoelpunt uit een standaardsituatie te verwerken.

Ondanks de tegenslag door de vroege treffer van FK Rostov, ging Ajax verder met druk zetten en aanvallen. Onder aanvoering van Amin Younes, Anwar el Ghazi en aanvalsleider Bertrand Traoré ging Ajax op zoek naar de 1-1. Kansen kwamen er ook voor de Amsterdammers, zo mistte Younes een enorme kans na een schitterende voorzet van El Ghazi en ook Traoré was ongelukkig in de afwerking.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/ajax-laat-om-afstand-nemen-fk-rostov/