Ajax doet zichzelf tekort en speelt gelijk tegen Rostov: 1-1

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft het vanavond nagelaten om FK Rostov pijn te doen en speelde uiteindelijk met 1-1 gelijk tegen de nummer twee van Rusland. De Ajacieden hadden speelden bij vlagen prima maar waren ongelukkig in de afwerking waarin met name Bertrand Traore de kans had om de uitgangspositie iets dragelijker te maken. Na de wedstrijd tegen PAOK moet Ajax nu opnieuw weten te scoren in de return om toe te treden toe de Champions League.

Bekijk hier ons fotoverslag van dit duel

Het was opnieuw niet de wedstrijd van Jasper Cillessen want waar de doelman tegen PAOK al in de fout ging was er vanavond opnieuw niet het gelukkigste moment van de doelman. De bal zat bij de vrije trap van Christian Noboa weliswaar goed in de hoek, maar het was de hoek van de keeper. Cillessen maakte op het moment van schieten nog een stap richting de verkeerde hoek en was daardoor kansloos: 0-1 waardoor Ajax al snel op achterstand stond in de volle Arena.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2016/08/16/ajax-doet-zichzelf-tekort-en-speelt-gelijk-tegen-rostov-1-1/