Fris Ajax doet zich tekort met gelijkspel tegen PAOK

Ajax heeft de eerste wedstrijd in het tweeluik tegen PAOK Saloniki met 1-1 gelijkgespeeld. Volgende week krijgt Ajax in Griekenland de kans om de vierde voorronde van de Champions League te halen.

Ajax was vanaf het begin goed bezig met vroeg druk zetten, maar tot grote kansen leidde het niet. Tot de 18e minuut. Toen werd er een Ajax-goal afgekeurd omdat Dolberg net buitenspel stond. In de 20e minuut schoot Riedewald op de lat en het wachten was een beetje op de 1-0. Maar die viel aan de andere kant. Cillessen kwam op het lumineuze idee om uit te lopen, maar zijn timing was verkeerd en Campos kon in de 27e minuut vanuit een moeilijke hoek de 0-1 scoren. PAOK en Ajax kregen daarna nog een goede kans op een doelpunt, maar aan de ruststand veranderde niets meer.