Ajax wint laatste wedstrijd van De Boer

Ajax heeft het seizoen 2015/16 afgesloten met een 0-2 zege in China tegen Liaoning Whowin FC. Het was tevens de laatste wedstrijd van Frank de Boer. De coach zal Ajax verlaten.

Ajax speelde 50 minuten met tien man door een rode kaart (2x geel) voor Kenny Tete. Na 15 minuten zette Joel Veltman Ajax op voorsprong via een corner. Vijf minuten voor tijd werd de score verdubbeld door een eigen doelpunt van de Chinezen.

Ajax: Cillessen; Tete, Veltman, Viergever, Riedewald, Bazoer, Klaassen, Gudelj, Schöne, El Ghazi, YounesBank: Boer, Van Rhijn, Van der Hoorn, Dijks, Sinkgraven, Van de Beek

Forum (word snel en eenvoudig lid hier): Voorbereiding / Oefenwedstrijden seizoen 2015/16