[Update] Meleg dit seizoen niet meer in actie

Bron: www.ajaxshowtime.com

De terugkeer van Meleg, die nog een contract heeft tot de zomer van 2016 bij Ajax, was de uitkomst van een 'onderhouden overleg tussen club en speler', zo meldt Cambuur op zijn officiële website. Meleg kwam in Friesland tot elf wedstrijden, waarin hij één keer scoorde. Door blessureleed stond de aanvaller ook een boel duels langs de kant. 

De goedlachse dribbelaar kwam in 2013 naar Ajax, nadat de club lang voor hem vocht met FK Vojvodina. Meleg tekende voor drie jaar, maar debuteerde nog niet in het eerste. Bij Jong Ajax kende hij een moeizame start, maar met twaalf treffers eindige hij het seizoen 2013/2014 als topscorer. Een verhuur was de meest logische volgende stap, maar die bleek niet succesvol. 

Naast Meleg en Sporkslede verhuurde Ajax voor dit seizoen ook nog Bas Kuipers aan Excelsior en Lesly de Sa en Mickey van der Hart aan Go Ahead Eagles. Daar kwamen in de winterstop Ruben Ligeon (NAC Breda), Lerin Duarte (SC Heerenveen) en Sheraldo Becker (PEC Zwolle) bij. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/hoofdnieuws/86268/ook-meleg-keert-per-direct-terug-naar-ajax.html