De Boer: ”Verplicht om goed af te sluiten”

Bron: ajax1.nl

Ajax heeft woensdagavond aan een punt genoeg om officieel kampioen te worden. Daags voor de kampioenswedstrijd tegen VVV-Venlo blikte Frank de Boer vooruit op het treffen met de nummer 16 van de Eredivisie. Derk Boerrigter mist de wedstrijd wegens rugklachten die hij afgelopen zondag in het uitduel met FC Twente opliep.

 Frank de Boer keek niet blij toen hij zijn spelers dinsdagochtend op de club zag komen. Daags na de vrije Koninginnedag gold de afsluitende training op weg naar VVV ook nog een beetje als uitlooptraining van de wedstrijd tegen FC Twente. ,,Ik heb gezegd dat ze Koninginnedag op gepaste wijze mochten vieren. Toch viel het vanochtend allemaal niet mee, daar hoe je geen voetbalanalyticus voor te zijn. Hopelijk levert de slechte generale woensdag een goede wedstrijd op.”

Toby Alderweireld bleef tijdens Koninginnedag de hele dag binnen. De centrale verdediger kreeg afgelopen zondag bij FC Twente een muntje tegen zijn hoofd. ,,Hij heef gister veel hoofdpijn gehad, maar kon vanochtend gelukkig weer met een goed gevoel opstaan”, wist De Boer nadat hij Alderweireld voorafgaand aan de training had gesproken.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/de-boer-verplicht-om-goed-af-te-sluiten/