Boerrigter en Anita in voorselectie Oranje

Bron: ajax1.nl

Derk Boerrigter en Vurnon Anita zijn door Bert van Marwijk geselecteerd voor de voorselectie van het Nederlands Elftal. Op 11 november speelt Oranje een oefeninterland tegen Zwitserland. Vier dagen zal Nederland aantreden tegen Duitsland.

De verrichtingen van Derk Boerrigter bij Ajax zijn blijkbaar niet ontgaan bij de bondscoach. De speler die vorig seizoen nog voor RKC uitkwam gooit hoge ogen dit seizoen en werd al meerdere malen gelinkt aan het Nederlands Elftal.

Ook Vurnon Anita krijgt mogelijk een kans in Oranje. Door de blessure van Erik Pieters moest Van Marwijk op zoek gaan naar een vervanger. Omdat Anita de afgelopen seizoenen al meerdere keren de linksbackpositie heeft bekleed heeft hij zich klaarblijkelijk in de kijker gespeeld bij de bondscoach.

Naast de twee Ajacieden zijn ook Gregory van der Wiel en Theo Janssen weer geselecteerd. In totaal zijn er 26 spelers geselecteerd, waarvan er drie zullen afvallen. Vrijdag zullen wij weten of de Ajacieden mee mogen met het Nederlands Elftal.

Complete voorselectie Oranje:DoelStekelenburg (Roma), Vorm (Swansea), Krul (Newcastle).

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/boerrigter-en-anita-voorselectie-oranje/