Theo van Duivenbode betreurt het tijdverlies

Bron: ajax1.nl

Afgelopen woensdag werd duidelijk welke vijf mensen waarschijnlijk plaats zullen gaan nemen in de nieuwe Raad van Commissarissen bij Ajax. Steven ten Have, Marjan Olfers, Paul Römer, Edgar Davids en Johan Cruijff zullen bij instemming van de ledenraad en de aandeelhouders toetreden in de Raad van Commissarissen en zullen Ajax weer op het goede spoor moeten gaan helpen.

In de nieuwe NUsport vertelt Theo van Duivenbode hoe hij over de situatie bij Ajax denkt. De speler van Ajax in de jaren zestig betreurt het trage verloop van de procedures: “Ajax zit nu in een vacuüm. Tot minimaal eind juli kan er geen actie worden ondernomen. Allemaal tijdverlies.”

Van Duivenbode laat zich ook uit over zijn eigen visie en dan vooral over de plannen van Cruijff met betrekking tot de jeugdopleiding: “Dat de jeugdopleiding beter kan door middel van individuele training (zoals Johan Cruijff wil), dat vind ik ook. Ik vind alleen dat dat al gebeurt. En graag zou ik Dennis Bergkamp bij Ajax 1 zien als individueel trainer.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/theo-van-duivenbode-rvc/