Ajax zonder pijntjes op weg naar VVV (selectie)

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Ajax heeft geen nieuwe blessures overgehouden aan de gewonnen uitwedstrijd van gisteren in de Europa League bij Anderlecht (0-3). Daley Blind (kramp) en Lorenzo Ebecilio (bovenbeen) keerden vanmorgen in alle vroegte met kleine pijntjes terug in Amsterdam. Ze zijn beschikbaar voor het thuisduel van zondag met VVV-Venlo.

Trainer Frank de Boer gunde zijn basisspelers vrijdag rust. Hij oefende wel met zijn overige voetballers op het trainingsveld.

Ajax neemt na het duel met de nummer zeventien van de eredivisie afscheid van Luis Suarez, die afgelopen maand voor maximaal 26,5 miljoen euro naar FC Liverpool vertrok.

De volledige wedstrijdselectie:

Maarten StekelenburgJeroen VerhoevenGregory van der WielToby AlderweireldJan VertonghenVurnon AnitaEyong EnohMiralem SulejmaniChristian EriksenMounir El HamdaouiSiem de JongAndré OoijerDaley BlindRasmus LindgrenDemy de ZeeuwLorenzo EbecilioAras ÖzbilizOleguer

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_113820/Ajax_zonder_pijntjes_op_weg_naar_VVV__selectie_.html