Denny Landzaat

Vergeten voetballer #33: Dennis Schulp

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De vergeten voetballer is een speler, die in dienst van Ajax is geweest en die op ons supporters een onuitwisbare indruk heeft gemaakt. Of een Ajax-voetballer waar wij goede en warme herinneringen aan hebben beleefd, een voetballer die bekend is geworden door een incident of gewoon om zijn verdiensten voor onze mooie club. Deel 33 willen wij toewijzen aan een speler die de bijnaam “de nieuwe Bergkamp” kreeg: Dennis Schulp

Jaarlijkse aankoop van AZ moet dit keer een scout worden

Bron: www.ajaxlife.nl

Er lopen bij AZ altijd zeer interessante spelers rond. © Pro Shots

Slim, zeer slim! Ajax haalt zo’n beetje iedere zomer wel een speler weg bij AZ, maar kiest nu voor een tussenoplossing in de hoop daar in de toekomst van te profiteren. Klinkt dit als abracadabra? Het komt erop neer dat Ajax een scout wil wegplukken uit Alkmaar.

Michel Doesburg behoort sinds 2003 tot de scoutingsstaf van AZ en kwam dus al heel wat spelers voor Ajax op het spoor. Weliswaar voetbalden de meesten eerst enige tijd in het shirt van de Alkmaarders voordat ze koers zetten naar Amsterdam, maar toch.

‘Volger van de Maand’ mei: Milo ter Reegen

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax is één van de bekendste clubs ter wereld. Ajacieden zijn overal te vinden, ook online. Daarom spreken wij elke maand met één van onze volgers over zijn of haar ideale basisopstelling, mooiste Ajax-herinneringen en favoriete Ajax-spelers. Deze keer is de ‘Volger van de Maand’: Milo ter Reegen!

Even voorstellen…“Ik ben Milo ter Reegen, 17 jaar oud, en op internet vooral bekend onder de naam ‘DutchFifaHD’. Ik ben opgegroeid in de omgeving van Rotterdam, maar ondanks dat heb ik toch de juiste club weten te vinden.”

Oud-internationals verliezen nieuwjaarswedstrijd

Bron: ajaxfanzone.nl

De oud-internationals hebben hun jaarlijkse nieuwjaarswedstrijd zaterdagmiddag met 4-2 verloren van de koninklijke HFC. In Haarlem werden de oud-internationals in de eerste helft op een 2-0 achterstand gezet waarna Denny Landzaat in de tweede helft de 2-1 scoorde. HFC liep vervolgens uit naar 4-1 en een vrije trap van Pierre van Hooijdonk zorgde uiteindelijk voor de 4-2 eindstand. Bij de oud-internationals verschenen onder andere Frank en Ronald De Boer, Aron Winter, Richard Witschge en Simon Tahamata aan de aftrap.

Likes(46)Dislikes(2)

'Je staat niet voor niets bovenaan'

Bron: www.ajaxshowtime.com

'Willem II is een ploeg met veel Eredivisie-ervaring, het zijn toch jongens die in de Eredivisie hebben gespeeld, ook in het verleden. Als je nagaat, een Denny Landzaat bijvoorbeeld, die heeft zelfs in het Nederlands elftal gespeeld. Dat zijn toch jongens die weten wat er van ze gevraagd wordt in zo'n situatie. Dus de ervaring hebben ze', vertelt Groenendijk.

Voorbeschouwing FC Twente – AFC Ajax

Bron: ajax1.nl

Spannend potje voetbal aanstaande zaterdag. Voor beide ploegen hoor. Twente in crisis en Ajax zonder zeges. Het gevoel van winnen is namelijk alweer eventjes kwijt. En ook dit geldt voor zowel Twente als Ajax. ‘Snakken naar een zege‘ is dan zo’n bekend voetbalzinnetje dat op zo’n moment langs komt waaien. Het vat het duel goed samen. Richard Liesveld mag in de Grolsche Veste op het fluitje fluiten.

Nieuws: Winnaars kaarten Ajax - Dortmund zijn bekend

Bron: www.ajaxlife.nl

Ajax gaat woensdag proberen Europees te overwinteren. Misschien volstaat een puntje al om dat officieel te maken, misschien moet er gewonnen worden. Dat is afhankelijk van de ontwikkelingen in Manchester. Doet er ook niet toe, Ajax moet het ten eerste zelf doen tijdens een Europees avondje in de Amsterdam Arena en u kunt kaarten winnen. We hebben vijf setjes te verloten voor Ajax - BVB! Moet u wel ff beloven Ajax keihard aan te moedigen. En het juiste antwoord geven op de vraag in de doorklik. Deal?! Het juiste antwoord was Denny Landzaat en veel van de ruim 500 deelnemers hadden het goed.

Pages

Subscribe to Denny Landzaat