Van den Boog bij arbitragezaak Van der Zee

Bron: ajax.nieuwslog.nl

UPDATE: Rik van den Boog is woensdag bij de arbitragezaak die Ajax tegenhoofdscout Hans van der Zee heeft aangespannen. De algemeen directeurvan de Amsterdamse club krijgt op het hoofdkantoor van de KNVB steun vanjuristen. Mogelijk maken ook andere kaderleden van Ajax hun opwachtingin Zeist. Zij kunnen ook schriftelijk hun visie op het arbeidsgeschilgeven.

Ajax heeft Van der Zee op non-actief gesteld, omdat descout gebrekkig zou communiceren. De 29-voudige landskampioen stelt de55-jarige niet verantwoordelijk voor een aantal minder geslaagdeaankopen. Van der Zee snapt niet waarom hij moet vertrekken, onder meeromdat hij de afgelopen zomer nog een forse loonsverhoging heeftgekregen. Ajax heeft de arbitragezaak aangespannen, omdat Van der Zeeniet onder de voorwaarden van zijn werkgever afscheid wil nemen. Van derZee maakte in de zomer van 2007 de overstap van PSV naar Ajax.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_113808/Van_den_Boog_bij_arbitragezaak_Van_der_Zee.html