Arbitragezaak

Berghuis zag af van eigen percentage; Commissarissen Ajax en Feyenoord voorkwamen arbitragezaak

Bron: ajaxfanzone.nl

Steven Berghuis vertrekt van Feyenoord naar Ajax. Berghuis heeft afgezien van tien procent van de transfersom die Ajax naar Feyenoord overmaakt, aldus De Telegraaf. Die tegemoetkoming van de 29-jarige aanvaller heeft er mede voor gezorgd dat hij binnen afzienbare tijd, na de gebruikelijke medische keuring, een contract tot de zomer van 2025 bij de Amsterdamse club zal ondertekenen. De medische tests staan na de vakantie van Berghuis op het programma.

Berghuis op vakantie, Feyenoord houdt poot stijf

Bron: ajaxfanzone.nl

Alles leek er de afgelopen dagen op te wijzen dat Steven Berghuis de overstap maakt van Feyenoord naar Ajax maar voorlopig is de deal nog niet beklonken. Chris Woerts, sportmarketeer en voormalig commercieel directeur van Feyenoord, liet onlangs weten dat de deal rond is en dat het transferbedrag zal komen te liggen op zes miljoen. Echter is er nog steeds geen witte rook en is Berghuis inmiddels op vakantie gegaan.

Hans Nijland ergerde zich dood aan Ajax: ‘De arrogantie droop ervan af’

Bron: www.voetbalzone.nl

Hans Nijland heeft bewondering voor de manier waarop Marc Overmars tegenwoordig als directeur voetbalzaken fungeert bij Ajax. De voormalig directeur van FC Groningen blikt in zijn nieuwe boek Boerenbluf op de transfermarkt onder andere terug op de 'verschrikkelijke' onderhandelingen met Ajax rond de transfer van Luis Suárez, toen beide clubs lijnrecht tegenover elkaar kwamen te staan in een arbitragezaak.

Molenaar denkt dat Nouri na ongeval wereldtop niet had gehaald

Bron: source

Keje Molenaar heeft zijn licht laten schijnen over de arbitragezaak over Abdelhak Nouri. De oud-voetballer van Ajax én gerespecteerd advocaat stelt dat het een zeer lastige kwestie is en zal blijven. "De drie leden van de arbitragecommissie zullen moeten gaan vaststellen welk bedrag Ajax aan schadevergoeding dient te betalen. Dat is gelet op de complexiteit en de emotionele lading van deze zaak geen sinecure."

Pages

Subscribe to Arbitragezaak