Arbitragezaak

Ajax en familie Nouri hebben tuchtzaak toch niet nodig

Bron: source

De familie van Abdelhak Nouri en Ajax hebben een akkoord bereikt over een schadevergoedingsregeling. Dat maakt de NOS bekend. De afgelopen vier jaar werd er al gepraat over de regeling, maar de partijen kwamen er maar niet uit. Een arbitragezaak moest voor duidelijkheid zorgen, maar zover komt het dus niet. De familie van de spelmaker en de club zijn het alsnog eens geworden.

Familie van Abdelhak Nouri bereikt akkoord met Ajax over schadevergoeding

Bron: www.ad.nl

Ruim vier jaar nadat Abdelhak Nouri in elkaar zakte op het voetbalveld tijdens een oefenduel tegen Werder Bremen heeft Ajax met de familie van Nouri een overeenstemming bereikt over een schadevergoeding. Daarmee is een arbitragezaak van de baan. Dat bevestigen betrokkenen bij de zaak rond de familie. Er is een akkoord bereikt, maar dat moet nog formeel bekrachtigd worden.

Berghuis zag af van eigen percentage; Commissarissen Ajax en Feyenoord voorkwamen arbitragezaak

Bron: ajaxfanzone.nl

Steven Berghuis vertrekt van Feyenoord naar Ajax. Berghuis heeft afgezien van tien procent van de transfersom die Ajax naar Feyenoord overmaakt, aldus De Telegraaf. Die tegemoetkoming van de 29-jarige aanvaller heeft er mede voor gezorgd dat hij binnen afzienbare tijd, na de gebruikelijke medische keuring, een contract tot de zomer van 2025 bij de Amsterdamse club zal ondertekenen. De medische tests staan na de vakantie van Berghuis op het programma.

Berghuis op vakantie, Feyenoord houdt poot stijf

Bron: ajaxfanzone.nl

Alles leek er de afgelopen dagen op te wijzen dat Steven Berghuis de overstap maakt van Feyenoord naar Ajax maar voorlopig is de deal nog niet beklonken. Chris Woerts, sportmarketeer en voormalig commercieel directeur van Feyenoord, liet onlangs weten dat de deal rond is en dat het transferbedrag zal komen te liggen op zes miljoen. Echter is er nog steeds geen witte rook en is Berghuis inmiddels op vakantie gegaan.

Pages

Subscribe to Arbitragezaak