‘Van Halst, Hendriks en de RvC moeten weg maar ook Steijn zit op de wip’

Bron: ajaxfanzone.nl

De Nederlandse media duikt maandagochtend uiteraard volle bak op de crisis bij Ajax. Valentijn Driessen heeft een hard oordeel geveld over het bestuur van Ajax. Volgens de chef voetbal van De Telegraaf is het ontslag van Sven Mislintat slechts het begin en moet Ajax snel beginnen aan een grote schoonmaakactie. Ook trainer Maurice Steijn blijft niet onaangetast. “Alleen snelle prestaties kunnen hem in het zadel houden.”

Ajax werd zondagmiddag historisch van het veld geblazen door Feyenoord, dat na 37 minuten al met 0-3 leidde. Gefrustreerde supporters konden het niet langer aanzien en gooiden tot tweemaal toe vuurwerk het veld op om het bestuur en de RvC wakker te schudden, waarna scheidsrechter Serdar Gözübüyük in overleg met de zogeheten driehoek besloot tot definitieve staking. Volgens Driessen is de positie van een aantal mensen niet langer te houden.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2023/09/25/van-halst-hendriks-en-de-rvc-moeten-weg-maar-ook-steijn-zitten-op-de-wip/