Jan van Halst

Mario Been en Jan van Halst zien PSV spanning terugbrengen in eredivisie: ‘Het is écht nog zoeken bij Ajax’

Bron: www.ad.nl

Neemt Ajax verder afstand, blijft het verschil vier punten of brengt PSV de spanning in de top van de eredivisie helemaal terug? Dat laatste ligt volgens analytici Jan van Halst en Mario Been vanmiddag tijdens de kraker (aftrap 16.45 uur) het meest voor de hand. ,,Ajax is achterin heel kwetsbaar, juist daar waar PSV weer op oorlogssterkte raakt.”

Kritiek op Ajax in Ihattaren-zaak: "Dat was gewoon gênant"

Bron: source

Mohamed Ihattaren is deze week maar weer eens het onderwerp van gesprek. De linkspoot maakte begin dit kalenderjaar op huurbasis de overstap van Juventus naar Ajax, dat hem graag een kans op herstel wilde geven. Maar ook in Amsterdam kwam Ihattaren er niet aan te pas, al mocht hij wel één keer invallen: in de bekerfinale tegen PSV. Jan van Halst is van mening dat Ajax dat beter niet had kunnen doen.

Ondanks opvallende statistiek geen 'Lucky Ajax': "Te makkelijk"

Bron: source

Edson Álvarez tekende zondagmiddag tegen AZ in minuut 86 toch nog voor een belangrijk punt voor Ajax. Op weg naar de landstitel, die woensdag definitief gepakt kan worden bij winst op sc Heerenveen, kwam het vaker voor dat de Amsterdammers in de slotfase nog toesloegen. Van geluk is daarbij geen sprake, stelde analist Jan van Halst. "Het zit Ajax zeker niet tegen, maar ik vind het te makkelijk om alleen maar te spreken van geluk."

Pages

Subscribe to Jan van Halst