Jan van Halst

Van Halst zag tijdens Ajax - Lille twee ‘voorbeelden’ voor Timber en Gravenberch

Bron: www.voetbalzone.nl

Jan van Halst zag dat Edson Álvarez en Lisandro Martínez zich donderdagavond tijdens de return van de zestiende finale van de Europa League tegen Lille OSC (2-1 zege) ontpopten tot ‘voorbeelden’. De analist constateert in het programma Paniekvoetbal van Ziggo Sport dat er bij Ajax momenteel een ‘balans’ bestaat tussen mentaliteit en kwaliteit.

Ajax heeft interesse om mee te werken aan proef met CapEazy

Bron: ajaxfanzone.nl

UT-professor Ruud Verdaasdonk en start-up CapEazy uit Enschede hebben een nieuw masker ontwikkeld waarbij de stadions zeker voor de helft gevuld kunnen worden met supporters. De aan het TechMed Centre van de Universiteit Twente ontwikkelde hoofdkap is een alternatief voor het mondkapje. Ajax, FC Groningen en Heracles Almelo hebben interesse om mee te werken aan een proef met de CapEazy.

‘Hij gooide bij Ajax met een schaar naar Zlatan en ze beukten op elkaar in’

Bron: www.voetbalzone.nl

Jan van Halst stond in de herfst van zijn loopbaan drie seizoenen onder contract bij Ajax en in die jaren deelde de oud-middenvelder de kleedkamer onder meer met Zlatan Ibrahimovic en Ahmed Mido Hossam. De toen nog zeer jonge aanvallers hadden een explosief karakter, wat volgens Van Halst meer dan eens voor interne strubbelingen zorgde bij de Amsterdamse club.

Pages

Subscribe to Jan van Halst