‘Inkomende transfer verwacht uit Zuid-Amerika bij Ajax; Naast Blind vertrekken ook Alvarez en Kudus’

Bron: ajaxfanzone.nl

Freek Jansen, verwacht een inkomende transfer uit Zuid-Amerika bij Ajax. Daarnaast verwacht de Ajax-watcher van Voetbal International dat Daley Blind, Mohammed Kudus (foto) en Edson Álvarez deze winter nog vertrekken uit Amsterdam. Met het geld van Kudus zou Jansen een poging wagen om Hakim Ziyech terug te halen naar de Johan Cruijff ArenA. “Maar daar is verdeeldheid over binnen de club.”

Jansen deelt zijn bevindingen over de transferperikelen in de Pak Schaal Podcast. “Ik verwacht dat Blind vertrekt”, aldus de Ajax-watcher. “Het zou me ook niet verbazen als Kudus weggaat. Die wil naar Engeland en daar is veel interesse voor. Dortmund wil hem ook. Ik denk dat je daar nu de hoofdprijs voor moet pakken. Het is een hele goede voetballer, maar hij speelt op een positie die niet bij Ajax past. Het is niet de nummer 10 waar je op zit te wachten en op rechts en in de spits is hij het ook niet.”

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2022/12/16/inkomende-transfer-verwacht-uit-zuid-amerika-bij-ajax-naast-bind-vertrekken-ook-alvarez-en-kudus/