Blunderende Onana zegt schijt te hebben aan reactie supporters: Ten Hag neemt andere stelling aan over doelman

Bron: ajaxfanzone.nl

André Onana is niet onder de indruk van de kritiek op zijn prestaties. De doelman van Ajax ging zaterdag tegen Sparta Rotterdam opnieuw flink in de fout en gaf daarmee de openingstreffer weg aan de bezoekers. Ajax wist de wedstrijd te kantelen (2-1) en na afloop van de zege geeft Onana een markant interview aan ESPN, waarin hij duidelijk maakt dat de kritiek van de buitenwereld hem totaal niks doet: “I don’t give a shit”, aldus de doelman.

Onana maakt een onzekere indruk sinds zijn terugkeer van een dopingschorsing. De Kameroener blunderde gedurende de Afrika Cup al tegen Burkina Faso en ging ook in de fout namens Ajax tegen Benfica in de Champions League: hij zat mis bij een vrije trap van Alejandro Grimaldo, waardoor Darwin Núñez de beslissende 0-1 kon binnenkoppen. Vorige week zondag tastte Onana tegen FC Groningen (1-3 zege) mis bij een uithaal van Jörgen Strand Larsen, waardoor Groningen op voorsprong kwam. Daar kwam zaterdag een verkeerde pass bovenop die werd onderschept door Sparta, waarna Joeri de Kamps scoorde.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2022/04/11/blunderende-onana-zegt-schijt-te-hebben-aan-reactie-supporters-ten-hag-neemt-andere-stelling-aan-over-doelman/