Op het gebied van salarissen kan Ajax zich nog niet meten met Europese top

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Dat Ajax zich de afgelopen jaren kan meten met de Europese top is een feit. Na succesvolle campagnes in de Champions League en de Europa League heeft Ajax duidelijk de weg naar boven ingezet. Echter kunnen de Amsterdammers zich naast het veld nog niet meten met de Europese top als het gaat om salarissen. Volg je Ajax in de Champions league? Dan kan je in een online casino inzetten op de wedstrijden van Ajax.

Dit blijkt uit cijfers van Voetbal International, Ajax heeft in het 2020-2021 seizoen namelijk een kleine €95 miljoen uitgegeven aan salarissen. Daarmee kent Ajax absoluut geen concurrentie in Nederland. Zelfs binnen de traditionele top-3 staan PSV en Feyenoord op gepaste afstand. PSV gaf namelijk vorig seizoen ruim €47 miljoen uit aan salarissen, wat bijna de helft is van wat Ajax betaalde. De Rotterdammers staan zelfs nog op flinke afstand van de Eindhovenaren. Feyenoord betaalde namelijk  iets meer dan 37 miljoen aan salarissen in het 20/21 seizoen. 

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/op-het-gebied-van-salarissen-kan-ajax-zich-nog-niet-meten-met-europese-top/