Ajax weet na vier wedstrijden weer wat winnen is

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax heeft zaterdagavond voor het eerst in vier wedstrijden weer eens gewonnen. De Amsterdammers vertoonden tegen PEC Zwolle weer tekenen van de ploeg die dit seizoen al menig Eredivisieclub moeiteloos opzij schoof. Het had van de tegenstander bovendien weinig te duchten en boekte zodoende een ruime overwinning: 4-0.

Wie verwachtte dat Ajax, na drie nederlagen op rij, opnieuw tegen averij op zou lopen, werd snel uit de illusie geholpen. Zwolle begon nog dreigend met een goede aanval over links, hoewel dat niets opleverde. Kort daarna was het echter helemaal gedaan met de Zwolse hoop. Na zeven minuten kopte Klaas-Jan Huntelaar namelijk zijn 150e Eredivisiedoelpunt tegen de touwen. Daarvoor mocht hij Antony bedanken die de bal perfect op het hoofd van de spits legde. Kort daarna mocht de Braziliaan opnieuw een assist op zijn naam bijschrijven, nadat hij de bal in de zestien bij Quincy Promes bezorgde, die hem - ondanks een drukke bezetting - relatief ongehinderd binnen kon schieten.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/136458/ajax-weet-na-vier-wedstrijden-weer-wat-winnen-is