Het Verhaal Achter: Ryan Gravenberch

Bron: www.ajaxshowtime.com

LET OP: DIT IS EEN VERHAAL UIT 2018!

Iedereen heeft wel een favoriete Ajacied. De één houdt van die ene speler met een fijne steekpass, de ander kan genieten van een verdediger die al zijn duels wint. Het verhaal achter die populaire voetbalnamen is echter lang niet altijd bekend. In de rubriek 'Het Verhaal Achter' gaan we op zoek naar de achtergrond van jouw favoriet. In deel 14: Ryan Gravenberch; de jongste debutant in de Ajax-geschiedenis, die vooral zijn eigen route volgt.

'Het is een rare gozer', zo valt Ryan Gravenberch meteen met de deur in huis als hij over zijn zoon begint. De vader des huizes, met precies dezelfde naam, kent zijn kind als geen ander, maar doorgronden kan hij Ryan nog steeds niet. Onnavolgbaar, extreem rustig en levend in zijn eigen wereld zijn kwalificaties die bij Ryan passen, maar toch bereikt hij mijlpaal na mijlpaal. 'Het is iemand met een gebruiksaanwijzing en het kwartje moet nog vallen, maar áls dat kwartje valt, is hij niet meer te stoppen', zegt moeder Aretha vol vertrouwen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/116453/het-verhaal-achter-ryan-gravenberch