Miskoop? Hierom komt Marin niet uit de verf

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ongeveer een jaar geleden werd Razvan Marin gepresenteerd als nieuwste Ajax-aanwinst. De Roemeense middenvelder werd voor twaalf miljoen euro overgenomen van Standard Luik en moest met zijn komst de dreigende leegloop op het middenveld zien op te vangen. Twaalf maanden later is Marin daar totaal niet in geslaagd. Waarom komt hij niet uit de verf bij Ajax?

Van de mogelijke 25 competitiewedstrijden speelde Marin er tot dusver slechts tien, waarvan ook nog eens vijf als invaller. Het zal absoluut niet zijn wat Ajax en Marin in april 2019 van de aanstaande samenwerking zouden hebben verwacht. Marin komt nauwelijks in de plannen van trainer Erik ten Hag voor. Zelfs toen Ajax na de winterstop met flinke personele problemen kampte, kregen spelers als Carel Eiting, Ryan Gravenberch en Jurgen Ekkelenkamp de voorkeur boven Marin, die alleen in het bekerduel met Spakenburg mocht opdraven. Voor de heenwedstrijd tegen Getafe behoorde de Roemeen niet eens tot de wedstrijdselectie. De man van twaalf miljoen euro is op alle vlakken voorbijgestreefd.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/130684/miskoop-hierom-komt-marin-niet-uit-de-verf