Deze Jong Ajax-spelers lopen uit hun contract

Bron: www.ajaxshowtime.com

In de rubriek 'Blik op Jong Ajax' (BoJA) zoomt Ajax Showtime regelmatig in op Jong Ajax, het beloftenelftal van Ajax dat uitkomt in de Keuken Kampioen Divisie.

Terwijl Jong Ajax is begonnen aan de vierde en laatste periode van de Keuken Kampioen Divisie, kan er al langzaam gekeken worden naar volgend seizoen. Door het doorschuiven van een aantal spelers naar het eerste is er reeds ruimte ontstaan voor de nieuwe garde. Een aantal andere jongens moesten daardoor opnieuw pas op de plaats maken en mogen dus hoogstwaarschijnlijk gaan uitkijken naar een nieuwe club. 

Waar Jong Ajax begin dit seizoen nog aantrad met spelers als Ryan Gravenberch en Carel Eiting, die nu beiden vooral hun minuten maken in het eerste, daar zijn jongens als Youri Regeer en Naci Ünüvar nu aan de beurt. De lege plekken zijn zodoende niet opgevuld door de wisselspelers van de eerste seizoenshelft, maar door jongere jongens uit de jeugdopleiding. Er wordt dus flink doorgeselecteerd. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/129974/deze-jong-ajax-spelers-lopen-uit-hun-contract