Zo stoomde Cape Town Traoré klaar voor Ajax

Bron: www.ajaxshowtime.com

In de rubriek 'Blik op Jong Ajax' (BoJA) zoomt Ajax Showtime regelmatig in op Jong Ajax, het beloftenelftal van Ajax dat uitkomt in de Keuken Kampioen Divisie.

De enorme ontwikkeling van Lassina Traoré blijft ook niet onopgemerkt in Kaapstad. Bij de satellietclub Ajax Cape Town maakte de spits kennis met de Ajax-school, alvorens eind vorig kalenderjaar naar de andere kant van de wereld te verhuizen. 27 duels en negentien doelpunten in Jong Ajax verder is technisch directeur Hans Vonk enorm trots op zijn voormalig pupil.

'Ik zie en hoor uit betrouwbare bronnen dat het goed gaat in Amsterdam', steekt Vonk positief van wal. De timing van ons gesprek kan niet beter. Traoré heeft enkele dagen geleden voor de tweede keer officiële minuten gemaakt in het eerste en wel in De Klassieker tegen Feyenoord. Het tekent de opmars van het talent en het vertrouwen van de technische staf in de kunnen van de achttienjarige spits uit Burkina Faso.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/126872/zo-stoomde-cape-town-traore-klaar-voor-ajax