Schuurs en Dolberg op Ajax-bank tegen Emmen

Bron: www.ajaxshowtime.com

Erik ten Hag heeft tegen FC Emmen gekozen voor een basisopstelling zonder Kasper Dolberg en Perr Schuurs. David Neres en Razvan Marin beginnen in de basis, terwijl Dusan Tadic in de punt van de aanval staat. 

Tegen PAOK Saloniki startten Schuurs en Dolberg nog beiden, maar zaterdagavond zitten ze op de bank als Emmen op bezoek komt in de Johan Cruijff ArenA. Joël Veltman staat ogenschijnlijk centraal achterin, terwijl Noussair Mazraoui een plekje opschuift richting rechtsback. Marin staat daardoor naast Daley Blind controlerend op het middenveld. 

Voorin is er plek voor Neres, wat betekent dat Hakim Ziyech, Donny van de Beek en de Braziliaan achter spits Tadic opduiken. De Serviër vervangt Dolberg, die tegen PAOK uitviel met een dijbeenbeenblessure. Met deze frontlinie gaat Ajax op zoek naar de eerste Eredivisie-zege van het nieuwe seizoen. In de eerste speelronde werd er met 2-2 gelijkgespeeld bij Vitesse. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/124713/schuurs-en-dolberg-op-ajax-bank-tegen-emmen