Kranten: ‘Ajax degradeerde Juventus tot een stel achteruitlopende angsthazen’

Bron: ajaxfanzone.nl

De Nederlandse ochtendkranten zijn woensdag lyrisch over het optreden van Ajax in de kwartfinale van de Champions League tegen Juventus. De ploeg van Erik ten Hag stuntte dinsdagavond met een 1-2 zege in Turijn, na een eerder 1-1 gelijkspel. Waar na eerdere Champions League-wedstrijden individuele spelers werden uitgelicht, wordt nu het collectief geprezen. De eindzege in het miljardenbal is zelf volgens de kranten realistisch.

Een levensgrote foto van een feestvierende Matthijs de Ligt siert woensdag de voorpagina van De Telegraaf. “INCREDIBILE, ONGELOOFLIJK. In de veertiende confrontatie tussen Ajax en Juventus toverden de ‘kleinkinderen van Johan Cruijff’ in Turijn. Het elftal van Erik ten Hag is dé sensatie van Europa.” Ajax wordt bestempeld als ‘onvermoeibaar omschakelend en ongelooflijk energiek’. “De gasten legden de ene na de andere schitterende aanval op de mat en degradeerden de favoriet voor de Champions League-winst tot een stel achteruitlopende angsthazen.”

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/04/17/kranten-ajax-degradeerde-juventus-tot-een-stel-achteruitlopende-angsthazen/