Omschakelen

Pover Ajax ziet door gelijkspel bij Eagles landstitel steeds verder uit zicht raken

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax stevent af op een rampseizoen met de hoofdletter R. Ajax vergaloppeerde zich voor de vierde keer op rij tegen Go Ahead Eagles (0-0), kunnen de landstitel zo goed als zeker op hun buik schrijven en de tweede plaats bemachtigen wordt nog een hele klus. Als woensdag in De Kuip de halve finale van de TOTO KNVB-beker tegen Feyenoord het eindstation blijkt, dan is het rampseizoen compleet.

Live Ajax – Union Berlin: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Voor Ajax staat donderdagavond de wedstrijd in de tussenronde van de Europa League op het programma en daarin is Union Berlin de tegenstander. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Analyse AS Roma, waar liggen de kansen voor Ajax?

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Donderdag is het weer zover! Na een interlandbreak en een overwinning op SC Heerenveen mag de ploeg van Erik ten Hag weer Europees aan de bak. AS Roma is de tegenstander en het eerste duel wordt in Amsterdam gespeeld. Kan Ajax een grote stap zetten naar de halve finale van de Europa League? Dat zien we donderdag, we kunnen wel alvast kijken naar hoe de tegenstander speelt en wat we kunnen verwachten.

‘Bewustwording creëren bij spelers zodat ze niet failliet gaan’

Bron: www.ajaxshowtime.com

Veel profvoetballers zien hun bankrekening tijdens hun carrière met de maand groeien, maar als hun carrière eenmaal stopt, houdt dat op. Al in 2013 bleek uit een onderzoek van XPro dat 65 procent van de voetballers uit de Premier League vijf jaar na het beëindigen van hun carrière failliet werd verklaard. Een wereldwijd maatschappelijk probleem dus, zo ondervond voormalig Ajax-jeugdspeler en ondernemer Soufyan Daafi.

Veltman rekende afgelopen zomer op vertrek bij Ajax

Bron: source

Joël Veltman had zich afgelopen zomer meer dan ingesteld op een vertrek bij Ajax. De verdediger had een aflopend contract in het vooruitzicht en er was interesse vanuit Duitsland en Engeland voor de Ajacied. Totdat trainer Erik ten Hag vroeg of hij toch niet wilde blijven en de plannen overhoop gingen. "Ik ging ermee akkoord, maar dat betekende wel dat ik moest omschakelen."

Ajax verliest van Valencia en gaat verder in Europa League

Bron: ajaxfanzone.nl

Het Champions League-avontuur van Ajax zit er voor dit seizoen op nadat de Ajacieden de thuiswedstrijd tegen Valencia met 0-1 hebben verloren. Ajax begon nog als koploper in groep H aan de wedstrijd maar door de nederlaag gaat Valencia als groepswinnaar naar de laatste zestien. Chelsea dat thuis won van Lille (2-1) verzekerde zich van de tweede plaats. Ajax gaat als nummer drie van de groep na de jaarwisseling door in de Europa League.

Pages

Subscribe to Omschakelen