‘Mino Raiola geeft De Ligt zijn zin en maakt weg vrij voor Barcelona’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Matthijs de Ligt lijkt zo goed als zeker naar FC Barcelona te vertrekken. De gewilde verdediger van Ajax had al een tijdje zijn zinnen gezet op een stap naar Catalonië, echter vormden de hoge eisen van Mino Raiola nog een struikelblok. De Nederlands-Italiaanse zaakwaarnemer zou een eventuele transfer volgens Mundo Deportivo echter niet langer in de weg zitten.

Raiola staat bekend als keiharde onderhandelaar, die altijd probeert een zo hoog mogelijk salaris voor zijn cliënten én een royale commissie voor zichzelf probeert af te dwingen. Deze houding zou de transfer naar Camp Nou in gevaar kunnen brengen. Raiola lijkt de 19-jarige Oranje-international nu echter zijn zin te willen geven.

Barcelona zou volgens verschillende Spaanse media een bedrag van 60 tot 70 miljoen euro overhebben voor de komst van de 19-jarige aanvoerder van Ajax. Naar verluidt zouden familieleden, de Ajax-directie en sponsoren van De Ligt al rekening houden met een transfer naar de kampioen van Spanje. Ook onder meer Juventus, Bayern München, Paris Saint-Germain, Atlético Madrid en Real Madrid hoopten op de handtekening van de De Ligt.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/mino-raiola-geeft-de-ligt-zijn-zin/