Loting kwartfinales Champions League 15 maart

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax weet op vrijdag 15 maart wie het gaat treffen in de kwartfinales van de Champions League. In het Zwitserse Nyon zal er op die dag geloot gaan worden. Bovendien wordt er ook gelijk geloot voor de halve finales.

Het elftal van trainer Erik ten Hag bereikte de kwartfinales door vorige week dinsdagavond met 1-4 te winnen op bezoek bij Real Madrid. Het schakelde daarmee de ploeg uit die de laatste drie edities van het miljardenbal wist te winnen.

Naast Ajax hebben ook Tottenham Hotspur, FC Porto, Manchester United, Manchester City, Juventus, Liverpool en FC Barcelona zich weten te plaatsen voor de kwartfinales van de Champions League. Zij schakelden respectievelijk Borussia Dortmund, AS Roma, Paris Saint-Germain, Schalke 04, Atlético Madrid, Bayern München en Olympique Lyon uit.

De loting is, in tegenstelling tot de loting voor de achtste finales, geheel open. Dat betekent dat iedereen elkaar kan loten. De kwartfinales worden gespeeld op 9 en 10 april en op 16 en 17 april.

Mogelijke tegenstanders in kwartfinale Champions League:

Tottenham HotspurFC Porto Manchester UnitedJuventusManchester CityFC BarcelonaLiverpool FC

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/120066/loting-kwartfinales-champions-league-15-maart