Bakker opnieuw toegevoegd aan selectie

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax-trainer Erik ten Hag heeft verdediger Mitchel Bakker opnieuw toegevoegd aan zijn wedstrijdselectie. De linksback behoorde ook al tot de wedstrijdgroep rond het uitduel met Roda JC. Ajax speelt zondagmiddag op bezoek bij PEC Zwolle.

Voor een andere linksbenige verdediger, Nick Viergever, komt het treffen met PEC Zwolle nog te vroeg, zo meldt de Amsterdamse club via Ajax.nl. Verder is Max Wöber wel van de partij, maar geeft Ajax wel aan dat de Oostenrijker nog een twijfelgeval is.

Uiteraard ontbreken ook nog altijd de langdurig geblesseerden. Hieronder vallen Benjamin van Leer, Daley Sinkgraven, Vaclav Cerny en Kasper Dolberg.

De selectie:Andre OnanaKostas LamprouJoël VeltmanMatthijs de LigtMax Wöber (twijfelgeval)Nico TagliaficoRasmus KristensenMitchel BakkerDonny van de BeekHakim ZiyechCarel EitingLasse SchöneFrenkie de JongSiem de JongDavid NeresKlaas Jan HuntelaarAmin YounesMateo CassierraJustin KluivertNoussair Mazraoui

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/110719/bakker-opnieuw-toegevoegd-aan-selectie