Rugnummers Ajax nieuwe seizoen definitief

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax heeft de rugnummers voor het komende seizoen officieel bekendgemaakt. Ten opzichte van het vorige seizoen zijn er enkele wijzigingen te constateren. Dit valt te lezen op Ajax.nl.

Zo speelt Matthijs de Ligt dit seizoen met rugnummer 4. Dit nummer was vorig jaar nog van Jaïro Riedewald, die het nu moet doen met rugnummer 36. De kans dat de verdediger naar Crystal Palace vertrekt is echter groot. Verder heeft Donny van de Beek nu nummer 6, waar hij voorheen met rugnummer 30 liep.

André Onana, vorig seizoen nog rugnummer 24 op de rug, speelt dit seizoen met rugnummer 1. Tenslotte heeft Hakim Ziyech het rugnummer van Davy Klaassen, die onlangs naar Everton vertrok, overgenomen. De Marokkaans international draagt nu rugnummer 10 in plaats van 22.

Abdelhak Nouri behoudt tenslotte zijn rugnummer 34, hetgeen een mooi gebaar is van Ajax. De middenvelder heeft ernstige en blijvende hersenschade, waarvan de kans op herstel nihil wordt genoemd.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/106193/rugnummers-ajax-nieuwe-seizoen-definitief