Drie dingen die je moet weten over NEC - Ajax

Bron: www.ajaxlife.nl

Ajax won vorig seizoen met 2-0, daar doen we het nu ook voor. © Pro Shots

Ja, het is echt waar, Ajax moet alweer aan de bak. Slechts drie dagen na AZ-thuis (4-1) staat NEC-uit op het programma. Om ondanks de korte voorbereidingstijd toch goed aan de aftrap te verschijnen, hebben we drie dingen verzameld die je moet weten.

Gedoe in Nijmegen NEC steekt sinds de winterstop nou niet echt in een topvorm. De Nijmegenaren pakten in 2017 nog maar negen punten. Bovendien verloor NEC vorig weekeinde de Gelderse derby van Vitesse (2-1) en midweeks bleek FC Groningen met 2-0 te sterk. Je kunt de optelsom dan wel maken, de stemming in Nijmegen is niet opperbest.

Toch hoopt trainer Peter Hyballa zaterdag op steun van de bijna uitverkochte Goffert. “Ik snap dat men teleurgesteld is in hoe het momenteel loopt, maar juist nu heeft de spelersgroep de steun nodig. De fans mogen mij afmaken, maar niet de spelers. Het is een hele jonge groep en negatieve geluiden hebben echt een invloed daarop. Geloof mij maar dat iedereen er iedere dag alles voor doet en dat ze alle steun verdienen, zeker in deze tijden.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=21562