Bas Nijhuis

Opstellingen RKC Waalwijk – Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Vandaag dalen we af naar de krochten van de Eredivisie om het tegen RKC Waalwijk op te nemen. Op 20 september van vorig jaar wonnen we thuis met 3-0 dus de Waalwijkers willen in hun eigen stadionnetje best wel winnen. Ajax zal het ze in ieder geval niet makkelijk maken omdat ook de nummer twee op slechts 8 punten achter staat. Stekelenburg staat nog niet onder de lat maar wordt vertegenwoordigd door Scherpen. De wedstrijd staat onder leiding van Bas Nijhuis, die het vorige treffen tussen de teams ook al floot, en zal om 16:45 uur beginnen.

Schmidt: ‘Situatie tussen mij en arbiter Nijhuis onbelangrijk’

Bron: www.ad.nl

Roger Schmidt wilde niet veel kwijt over Bas Nijhuis. De trainer van PSV zei dat de focus op het duel van zondag met Feyenoord moet liggen en niet op zijn weerzien met de scheidsrechter. ,,De situatie tussen mij en Nijhuis is niet belangrijk. Ik wil er verder ook niet op reageren. Ik heb er al te veel over gezegd”, aldus Schmidt, die dit seizoen twee keer hard in botsing kwam met Nijhuis.

Opstellingen SC Heerenveen – Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Vanavond treffen wij SC Heerenveen in de halve finale van de KNVB-beker. De acht maal dat we Heerenveen in de beker troffen werd door ons gewonnen. Sterker nog, de laatste 24 keer dat we elkaar troffen konden de Friezen niet winnen. Perr Schuurs start vandaag in de basis. De wedstrijd begint om 21:00 uur en staat onder leiding van Bas Nijhuis.

Opstelling Heerenveen: Mulder; Van Hecke, Dresevic, Boschniewicz, Kaib; Schöne, Halilovic, J. Veerman, De Jong; H. Veerman, Van Bergen

Pages

Subscribe to Bas Nijhuis