Bas Nijhuis

Live FC Emmen – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax speelt zaterdagavond de uitwedstrijd tegen FC Emmen en door het aankomende WK is het voorlopig de laatste wedstrijd. In het weekeinde van 6 januari zal de Eredivisie weer worden hervat. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Live Ajax – Excelsior: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax sluit zondagavond om 20:00 uur de tiende speelronde van de Eredivisie af met een thuiswedstrijd tegen Excelsior. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Commentator Evert ten Napel staat ook op het veld: ‘Mij de allerslechtste scheidsrechter vinden, is prima. Maar noem me geen thuisfluiter’

Bron: www.ad.nl

Als scheidsrechter moet je indruk maken, vindt voetbalcommentator Evert ten Napel, tevens arbiter in het amateurvoetbal. Dus draagt de Ermeloër (78) niet alleen het shirt van Bjorn Kuipers of Bas Nijhuis mét FIFA-badge, maar steevast ook een korte broek. Een gesprek over gezag, ijdelheid en opstandige ouders. ,,Ze mogen alles van me vinden, maar noem me geen thuisfluiter.”

Verbijstering bij Cambuur-coach Henk de Jong: ‘Was Bas Nijhuis de VAR? Moest hij aandacht hebben?’

Bron: www.ad.nl

Cambuur-trainer Henk de Jong gaf na afloop van de nederlaag van zijn ploeg bij RKC Waalwijk (5-1) aan dat de drie rode kaarten die twee van zijn spelers en hijzelf kregen terecht waren. De Jong moest vertrekken na commentaar op scheidsrechter Sander van der Eijk vanwege de penalty waaruit de 1-1 viel. ,,Slappe lul heb ik tegen hem gezegd", aldus de coach bij ESPN.

Pages

Subscribe to Bas Nijhuis