Uitgelicht: Mogelijke tegenstanders play-offs

Bron: www.ajaxshowtime.com

Makkelijk ging het woensdagavond allerminst, maar dankzij een 1-2 zege bij PAOK Saloniki wist Ajax zich te plaatsen voor de play-offs van de Champions League. Dankzij een beschermde status ontloopt de Amsterdamse topclub vrijdag tijdens de loting enkele topclubs, maar dat wil niet zeggen dat het direct 'een makkie' gaat worden. Ajax Showtime zet de mogelijke tegenstanders nog eens op een rij.

Opvallend detail aan de wedstrijden in de derde voorronde van de Champions League (de niet-kampioenen-route) is dat Ajax de enige 'geplaatste' club is die zich plaatste voor de play-offs. De andere geplaatste clubs, namelijk RSC Anderlecht, Fenerbahce, Sparta Praag en Shakthar Donetsk, werden allen uitgeschakeld. Daardoor heeft de aanstaande loting wel heel veel weg van de loting voor de derde voorronde.

Van de vijf teams die destijds geloot konden worden, zitten er nu vier opnieuw in de koker: Steaua Boekarest, AS Monaco, Young Boys en FK Rostov. De enige nieuwe mogelijke tegenstander van Ajax is het Italiaanse AS Roma. Hieronder worden de tegenstanders nog eens uitgelicht.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/98129/uitgelicht-mogelijke-tegenstanders-play-offs