Broertjes De Boer oneens over meerwaarde Sanogo

Bron: ajaxfanzone.nl

Yaya Sanogo wordt dit seizoen door Ajax gehuurd van Arsenal. Hij zou bij Ajax de concurrentie aan moeten gaan met Arek Milik maar de spits was tijdens de eerste seizoenshelft vooral geblesseerd. Frank en Ronald de Boer verschillen flink van mening of Sanogo wel dè spits van Ajax kan worden. Frank, houdt hoop op beterschap, terwijl Ronald de 22-jarige Franse spits al heeft afgeschreven als miskoop.

Sanogo speelde tot dusverre de eerste seizoenhelft precies 47 minuten in Ajax 1 waarbij hij zijn grootste waarde had hij tijdens het uitduel met FC Twente toen hij in de slotfase naar de grond ging en een penalty verdiende waardoor Ajax terug kwam tot 2-2.

Ronald de Boer lijkt er weinig op tegen te hebben als Sanogo zich in januari weer bij Arsenal moet melden. “Sanogo kun je nu wel zien als miskoop,” aldus Ronald tijdens een kerstspecial van het FOXSports programma ‘De tafel van Kees’. “Als ik hem zie in wedstrijden, word je daar niet vrolijk van. Hij loopt ook in de weg qua niveau. Hij is zijn motoriek kwijtgeraakt, misschien omdat hij iets te groot is gegroeid.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2015/12/28/broertjes-de-boer-oneens-over-meerwaarde-sanogo/