[Update] Menig wil het liefst spelen bij Ajax

Bron: www.ajaxshowtime.com

PEC Zwolle en Excelsior zouden graag Ajax-aanvaller Queensy Menig aan hun selectie toevoegen. De rappe buitenspeler heeft bij Ajax te duchten met flinke concurrentie, zo spelen onder meer Viktor Fischer en Amin Younes op de plek van Menig.

Volgens De Telegraaf ziet Ajax wel een toekomst voor de negentienjarige Amsterdammer bij de club, maar moet hij eerst elders Eredivisie-ervaring opdoen. Het zou niet de eerste keer zijn dat PEC een snelle buitenspeler huurt uit de hoofdstad.

In de voorgaande seizoenen werden Jody Lukoki (overgenomen en doorverkocht aan Ludogorets) en Sheraldo Becker verhuurd aan de Zwollenaren. Het contract van Menig loopt nog door tot medio 2019. 

Update - 17.17 uur:Queensy Menig lijkt niet op zeer korte termijn te vertrekken bij Ajax. De aanvaller werd donderdagmorgen gelinkt aan een verhuur aan PEC Zwolle of Excelsior, maar tegenover AT5 weet hij nog van niets. 'Misschien blijft het wel gewoon Ajax.'

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/89064/update-menig-wil-het-liefst-spelen-bij-ajax