AT5

Video: Kale en Kokkie herenigd met Veltman

Bron: ajaxfanzone.nl

Kale en Kokkie hebben in hun lange tijd bij AT5 veel opgetrokken met Ajax-spelers, maar met Joël Veltman hebben de mannen al jaren een hechte band. Dus toen Brighton & Hove Albion uit de koker kwam waren ze razend enthousiast, want dat betekende dat ze hun grote vriend weer zouden zien. Vanavond trainden de ploeg van Veltman in de Johan Cruijff Arena, dus gingen Kale en Kokkie even langs bij hun vriend.

Video: Kale en Kokkie in strijd met het degradatiespook

Bron: ajaxfanzone.nl

We hebben in dit rampzalige seizoen veel dingen besproken: gifbekers die moeten worden geleegd, miskopen die maar niet renderen, pijnlijke verliespartijen, chaos in de directiekamers van Ajax, maar over het feit dat de Amsterdammers nu op de allerlaatste plek staat in de Eredivisie is nieuw. Ajax toonde zondag in Eindhoven een fraai teken van leven, maar in de tweede helft storten Ajax in als een kaartenhuis. Kale en Kokkie, volgen al meer dan 10 jaar voor AT5 Ajax op de voet.

Video: Kale en Kokkie: Steijn moet zich bewijzen tegen AZ

Bron: ajaxfanzone.nl

Heeft Ajax in Athene gisteren één punt gewonnen of heeft de ploeg er twee laten liggen tegen AEK Athene? Steven Bergwijn scoorde wel een doelpunt, maar ze eindigden met 1-1. Kale & Kokkie kijken in deze podcast terug én ze kijken vooruit naar komende zondag tegen AZ. Het duo vreest dat Ajax-trainer Maurice Steijn in de wedstrijd tegen AZ de laatste kans krijgt om zich te bewijzen. Gaat dat lukken? Het wordt allemaal besproken in de Ajax podcast van AT5.

Video: Kale en Kokkie en de blamage tegen Ludogorets

Bron: ajaxfanzone.nl

De eerste Europese wedstrijd is een feit, maar helaas ging Ajax in een uitverkochte Arena onderuit. We blikken terug en kijken vooruit naar de Europese loting en Fortuna uit. Met voor de laatste keer de tijdelijke Host Yannick Pereira. Scherp commentaar geven achteraf, daar staan ze al heel lang om bekend, online en op tv bij AT5. De oer-supporters Kale & Kokkie gaan in hun podcast wekelijks ook vooruitkijken op de wedstrijden van Ajax. De Kale en Kokkie Podcast luisteren kan via Spotify en YouTube.

Henny Cruijff op 78-jarige leeftijd overleden

Bron: ajaxfanzone.nl

Henny Cruijff, de broer van Johan Cruijff, is op 78-jarige leeftijd overleden. Dat bevestigt de Amsterdamse sportwinkel Smit-Cruyff, waar Cruijff jarenlang eigenaar van was, na berichtgeving hierover van AT5. Cruijff speelde net als zijn broertje jarenlang in de jeugd van Ajax, maar brak nooit door als profvoetballer. In 1968 nam hij de sportwinkel over van zijn broer Johan. Henny en Johan Cruijff hadden op latere leeftijd niet veel contact met elkaar. Volgens Henny was zijn broer moeilijk te bereiken. Henny Cruijff leed al acht jaar aan de ziekte van Alzheimer.

Bizarre claim: Schreuder uitgelachen door Ajax-selectie na opmerkelijk experiment

Bron: source

Een opmerkelijke claim aan het adres van Alfred Schreuder. In de rubriek Kale en Kokkie van AT5, de zender van Amsterdam, wordt gesteld dat de oefenmeester zou hebben geëxperimenteerd met Kenneth Taylor in het centrum van Ajax. Dat voorstel werd door selectie slecht ontvangen: hij zou op het trainingsveld zijn uitgelachen door de selectie. Howel deze rubriek wordt ingevuld door twee supporters, bleek het duo in de acht jaar dat deze rubriek al wordt ingevuld, vaak opvallend goed geïnformeerd. Zou het kloppen?

Pages

Subscribe to AT5