AT5

Video: Kale en Kokkie willen revanche op Liverpool

Bron: ajaxfanzone.nl

Een Eredivisie-wedstrijd tussen twee Europese wedstrijden in was in het verleden nog wel eens lastig voor Ajax, maar zaterdagavond tegen FC Emmen (5-0) was daar niks te zien. In tegendeel, de ploeg van Erik ten Hag was heer en meester. Het deed Ajaxfans Kale en Kokkie denken aan Ajax ten tijden van stadion De Meer. ‘De tegenstander stond, als ze het veld opkwamen, al met 1-0 achter.’

De Golden Boys: 'Geen succesverhaal, maar verhaal van de triestigheid'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Een kampioenschap in februari, PSV (8-0) en Feyenoord (11-3) die vernederd werden en buitenlandse teams die op toernooien werden weggevaagd: de A1 van Ajax in het seizoen 1997/1998 leek een enorm veelbelovende lichting, maar uiteindelijk liep alles anders. Alleen Andy van der Meijde slaagde uiteindelijk in Ajax 1, terwijl een groot talent als Pascal Heije in een zwart gat belandde.

Ajax houdt viertal Afrikaanse internationals uit voorzorg in Amsterdam

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax laat internationals Zakaria Labyad, Noussair Mazraoui (beiden Marokko), Mohammed Kudus (Ghana) en Lassina Traoré (Burkina Faso) uit voorzorg niet afreizen naar hun nationale ploeg, zo bevestigt een woordvoerder van Ajax tegenover AT5. De club wil niet dat het viertal naar gebieden gaat waar vanuit de Nederlandse overheid een oranje of rood reisadvies geldt vanwege het coronavirus.

Halsema optimistisch over toelaten meer publiek

Bron: www.ajaxshowtime.com

Femke Halsema, burgemeester van Amsterdam, is 'vrij optimistisch' over het toelaten van meer publiek in de Johan Cruijff ArenA, zo meldt NPO Radio 1. Woensdagmiddag vindt er een bespreking plaats tussen de gemeente Amsterdam en Ajax.

Bij die bespreking zal algemeen directeur Edwin van der Sar aanwezig zijn. Halsema is zoals gezegd optimistisch over het toelaten van meer publiek in de Johan Cruijff ArenA. 'Maar het toelaten van meer toeschouwers is ook afhankelijk van het aantal besmettingen in Amsterdam.'

Video: Kale en Kokkie sluiten het seizoen af

Bron: ajaxfanzone.nl

Het is alweer even geleden dat AT5 sprak met Ajaxfans Kale en Kokkie. Begrijpelijk, Ajax voetbalde niet in de afgelopen weken en gaat dat tot 1 september ook niet meer doen. Premier Rutte zette afgelopen week een dikke streep onder het seizoen die nu als een nachtkaars uitgaat. Het supportersduo heeft het, net als veel andere, lastig met de situatie en is sceptisch over of 1 september mét fans op de tribunes wel mogelijk is.

Pages

Subscribe to AT5