AT5

Video: Kale en Kokkie en speciale gast Cavinsky

Bron: ajaxfanzone.nl

De eerste volledige wedstrijd van Jordan Henderson bij Ajax is een feit. Hij heeft er naar eigen zeggen enorm van genoten, en dat geldt ook voor Kokkie en zijn speciale gast in deze podcast: Cavinsky. Kale had de uitslag vorige week goed voorspeld, en mocht lekker op vakantie. We kijken terug op de wedstrijd tegen PSV en blikken vooruit naar de wedstrijd tegen Heerenveen. “Kijk, met deze stijgende lijn kan Ajax verder bouwen.” Dat allemaal in deze aflevering van de AT5-podcast over Ajax van Kale en Kokkie.

Video: Kale en Kokkie herenigd met Veltman

Bron: ajaxfanzone.nl

Kale en Kokkie hebben in hun lange tijd bij AT5 veel opgetrokken met Ajax-spelers, maar met Joël Veltman hebben de mannen al jaren een hechte band. Dus toen Brighton & Hove Albion uit de koker kwam waren ze razend enthousiast, want dat betekende dat ze hun grote vriend weer zouden zien. Vanavond trainden de ploeg van Veltman in de Johan Cruijff Arena, dus gingen Kale en Kokkie even langs bij hun vriend.

Video: Kale en Kokkie in strijd met het degradatiespook

Bron: ajaxfanzone.nl

We hebben in dit rampzalige seizoen veel dingen besproken: gifbekers die moeten worden geleegd, miskopen die maar niet renderen, pijnlijke verliespartijen, chaos in de directiekamers van Ajax, maar over het feit dat de Amsterdammers nu op de allerlaatste plek staat in de Eredivisie is nieuw. Ajax toonde zondag in Eindhoven een fraai teken van leven, maar in de tweede helft storten Ajax in als een kaartenhuis. Kale en Kokkie, volgen al meer dan 10 jaar voor AT5 Ajax op de voet.

Video: Kale en Kokkie: Steijn moet zich bewijzen tegen AZ

Bron: ajaxfanzone.nl

Heeft Ajax in Athene gisteren één punt gewonnen of heeft de ploeg er twee laten liggen tegen AEK Athene? Steven Bergwijn scoorde wel een doelpunt, maar ze eindigden met 1-1. Kale & Kokkie kijken in deze podcast terug én ze kijken vooruit naar komende zondag tegen AZ. Het duo vreest dat Ajax-trainer Maurice Steijn in de wedstrijd tegen AZ de laatste kans krijgt om zich te bewijzen. Gaat dat lukken? Het wordt allemaal besproken in de Ajax podcast van AT5.

Pages

Subscribe to AT5