AT5

Video: Kale en Kokkie en de verkeerde keuzes van Schreuder

Bron: ajaxfanzone.nl

Het waren chaotische weken voor Ajax, maar ook voor Kale en Kokkie. Zo vertrok sterspeler Antony naar Manchester United en ging ook bijna Alvarez naar Chelsea. Kale en Kokkie maken de balans op en nemen ook nog een cadeautje mee naar het lievelingsrestaurant van Antony. De Ajacieden zijn te spreken over het duo Timber en Bassey. Hierdoor denkt Kokkie dat Ajax niet lang zal gaan genieten van de sterke laatste man. Maar Schreuder moet echt beter gaan luisteren naar de vaste analisten van AT5, anders gaat het binnenkort mis.

Video: Kale en Kokkie blijven hoopvol na verlies Ajax tegen PSV

Bron: ajaxfanzone.nl

Het seizoen is eindelijk begonnen en dat betekent ook dat Kale en Kokkie weer elke maandag te zien zijn op AT5. Ze blijven ondanks de verliespartij tegen PSV optimistisch. Maar in de verdediging moet er volgens de Ajacieden een hoop veranderen. Ook waren de heren niet erg onder de indruk van Gorter. Kale en Kokkie maken ook op het einde van de aflevering ook nog hun ideale opstelling met als verassing Per Schuurs in de basis. Daarnaast bespreken ze Gorter, Tadic, Bergwijn, Wijndal, Antony, Taylor, Berghuis, Tadic en Timber.

Verdere verbouwing Johan Cruijff Arena voorlopig on hold

Bron: ajaxfanzone.nl

De verbouwing van de Johan Cruijff Arena in Amsterdam wordt tot in ieder geval mei 2023 niet hervat, zo meldt AT5/NHNieuws. In de zomer van 2018 werd de vernieuwde oostkant opgeleverd, maar waar de wens was om ook de noord- en zuidzijde van de Arena onder handen te nemen, is dat voorlopig van de baan. Dat bevestigt een woordvoerder van de Johan Cruijff Arena na vragen van AT5/NH Amsterdam.

Video: Kale en Kokkie ontmoeten Ihattaren bij training Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Kale en Kokkie waren afgelopen vrijdag op bezoek bij de training van Ajax in het Oosten van het land. En het valt op: iedereen wil met ze op de foto. Ook valt het witte petje op van Alfred Schreuder, maar het is beter dan het Utrecht koffertje van Erik ten Hag. Nog meer goed nieuws, want de mannen vertellen dat ze ook vanaf augustus een podcast gaan maken bij AT5. Dus dat betekent nog meer Kale en Kokkie!

Video: Kale en Kokkie en Yves Berendse zijn boos op Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Kale en Kokkie zijn niet te spreken over het niveau van de Ajax-spelers tijdens de laatste wedstrijden. Vooral Kokkie is ongenuanceerd kritisch. ‘We hadden beter elf koeien kunnen opstellen’. Tijdens de analyse van de twee mannen was ook zanger Yves Berendse te gast. Aan hem geeft AT5 de eer om in de glazen bol te kijken. ‘Na alle ellende en uit vorm zijn, denk ik toch dat dit een wake-up call is geweest’, zegt de zanger. ‘Draai de camera eens. Ik denk dat we daar binnenkort staan met z’n allen’, voorspelt Berendse als hij in de richting van het Museumplein kijkt.

Video: Kale en Kokkie en de Jubileumuitzending

Bron: ajaxfanzone.nl

Toen Kale en Kokkie tien jaar geleden op een winderige dag in februari met AT5 in de auto naar sportpark Skoatterwâld in Heerenveen stapten dachten ze dat het bij één nieuwsitem zou blijven. De supporters gingen voor de gein een Ajax-pyjama overhandigen aan Bas Dost. Zijn zaakwaarnemer had namelijk losgelaten dat de Heerenveen-spits als kind in een rood-witte pyjama sliep. Tien jaar later zijn de supporters nog steeds met AT5 op pad om items te maken over hun favoriete club.

Pages

Subscribe to AT5