Nouri: “Geen één trainer doet wat Frank de Boer doet”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax heeft vrijdagmiddag een video naar buiten gebracht waarin het terugblikt op het mooie seizoen van de A1. Aankomende zaterdag kunnen de A-junioren het seizoen bekronen door kampioen van Nederland te worden.

In de video wordt samen met Abdelhak Nouri, Donny van de Beek, Vaclav Cerny, Damon Mirani, Frank de Boer (foto) en Gery Vink teruggekeken op een geslaagd seizoen. Er wordt onder andere gesproken over de band die de spelers met elkaar hebben, over de prestaties in de Youth League en over de prestaties in de competitie.

NouriEr worden door Abdelhak Nouri in de video ook lovende woorden uitgesproken over Frank de Boer. ‘Volgens mij is er geen één hoofdtrainer die doet wat Frank de Boer doet. Hij kijkt naar de C-tjes, B-tjes, A-tjes. Hij kijkt naar elk team. Ik vind dat zelf erg mooi om te zien. Ik denk dat het ook echt veel doet met de jeugd. Want als je in de C-tjes speelt en de trainer komt speciaal naar je kijken dan voel je je echt lekker, ik heb dat ook ervaren. Wij zien hem ook altijd op het balkon staan als we hier, op het hoofdveld van de Toekomst, spelen!’.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/nouri-ik-denk-dat-geen-er-een-trainer-doet-wat-frank-de-boer-doet/