Mauro Savastano

Uitgedund Jong Ajax boekt zege in Alkmaar

Bron: www.ajaxshowtime.com

Jong Ajax heeft maandagavond tegen Jong AZ een overwinning weten te boeken. In Alkmaar werd het 0-1 voor de manschappen van Michael Reiziger. Namens het tweede elftal van AZ verschenen oud-Ajacieden Leon Bergsma, Vince Gino Dekker en Mauro Savastano aan de aftrap. Bij Jong Ajax, die het met een flink uitgedunde selectie moest doen, maakten Abdallah Aberkane en Leo Thetanie hun debuut in het betaalde voetbal.

LIVEBLOG: Jong AZ – Jong Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Een clash tussen 2 beloftenploegen staat op het programma vandaag. De tegenstander is er ook nog eens één met veel oude bekenden in de gelederen. Mauro Savastano, Vince Gino Dekker en Leon Bergsma maken hun opwachting bij Jong AZ.

Zij kennen Jong Ajax uiteraard door en door en kunnen daar wellicht hun voordeel mee doen. Of zal Jong Ajax gewoon de 3 punten mee terug nemen naar Amsterdam? Volg het in ons liveblog!

AZ haalt met Bergsma derde speler Jong Ajax naar Alkmaar

Bron: ajaxfanzone.nl

AZ heeft donderdag centrale verdediger Léon Bergsma vastgelegd, zo meldt de club uit Alkmaar via de officiële kanalen. De 21-jarige Amsterdammer komt over van Ajax en tekent bij AZ een contract tot medio 2022. Het afgelopen seizoen was Bergsma aanvoerder van Jong Ajax dat kampioen werd van de Jupiler League. Na Vince Gino Dekker en Mauro Savastano is Bergsma het derde talent dat in korte tijd Ajax inruilt voor AZ.

Voor wie lonkt Blind of Vertonghen-route?

Bron: www.ajaxshowtime.com

Op Deadline Day gebeurde er weinig in het handelshuis van Amsterdam. Alleen Deyovaisio Zeefuik vertrok op het laatste moment nog bij Ajax. Op huurbasis maakt de nog jonge rechtsback het seizoen af bij FC Groningen. Daarmee is Zeefuik na Zakaria El Azzouzi, Leeroy Owusu en Mauro Savastano de vierde Ajacied die zijn geluk tijdelijk elders beproeft. Allemaal hopen ze een nieuwe kans bij Ajax af te dwingen.

Voor wie lonkt de Vertonghen of Blind-route?

Bron: www.ajaxshowtime.com

Op Deadline Day gebeurde er weinig in het handelshuis van Amsterdam. Alleen Deyovaisio Zeefuik vertrok op het laatste moment nog bij Ajax. Op huurbasis maakt de nog jonge rechtsback het seizoen af bij FC Groningen. Daarmee is Zeefuik na Zakaria El Azzouzi, Leeroy Owusu en Mauro Savastano de vierde Ajacied die zijn geluk tijdelijk elders beproeft. Allemaal hopen ze een nieuwe kans bij Ajax van de kersverse trainer Erik ten Hag af te dwingen.

Dankerlui krijgt rugnummer 34 bij Willem II: “In gedachten bij hem”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax bevestigde vandaag dat Damil Dankerlui zijn carrière gaat vervolgen bij Willem II. De 21-jarige verdediger is tevreden met zijn transfer naar Tilburg. “De kans om het eerste van Ajax te halen was klein voor mij. Hier ben ik waarschijnlijk een stap dichterbij het spelen van wedstrijden in de Eredivisie”, vertelt hij op de clubsite van Willem II.

“De Eredivisie is toch wel hét niveau waarop je als voetballer in Nederland wilt gaan spelen.” Bij Willem II zal Dankerlui met rugnummer 34 gaan spelen.

Pages

Subscribe to Mauro Savastano