Danilo Pereira schiet Jong Ajax naar nipte overwinning

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De Amsterdamse beloften speelde op maandagavond in het AFAS Stadion in Alkmaar. De mensen op de tribune, die maar aan een zijde was gevuld, zagen Danilo Pereira na 27 minuten scoren. Deze treffer bleek uiteindelijk ook de winnende te zijn.

PuzzelJong Ajax zag een aantal oude bekenden op het veld tegenover zich staan.Bij de beloften van AZ stonden Léon Bergsma, Vince Gino Dekker en Mauro Savastano in de basis. Michael Reiziger had zelf veel moeten puzzelen. Hij miste 14 internationals. De coach kwam daardoor tot een opstelling zonder echte buitspelers. De vleugelverdedigers Bakker en Bakboord stonden daardoor hoger op het veld dan in de vorige wedstrijden.

Wachten op kansenAl in de tweede minuut kreeg Jong Ajax een goede kans, maar Ekkelenkamp kon vanaf randje zestien niet raakschieten. Vervolgens was het voor beide ploegen een zoektocht naar kansen. Jong Ajax kreeg in de 27e minuut een kans en benutte deze ook. Na een prachtige aanval kon Bijleveld de spits van vandaag bedienen. Danilo Pereira twijfelde niet en schoot de bal via de doelman van Jong AZ binnen.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/danilo-pereira-schiet-jong-ajax-naar-nipte-overwinning/