Belabberd Ajax verliest met 1-0 van Vitesse

Een slap en inspiratieloos Ajax heeft vanmiddag met 1-0 verloren van Vitesse. Ajax kwam geen moment in de wedstrijd en verloor in de slotfase het duel door een doelpunt van Djurdjevic. Na de matige Klassieker van vorige week is door het verlies tegen Vitesse de achterstand op psv opgelopen tot negen punten.

Bekijk hier het fotoverslag van dit duel

Frank de Boer kon het lange tijd niet aanzien wat zijn ploeg presteerde in de Gelredome en liet dat meerdere malen horen vanaf de bank. De Ajacieden maakten een verlammende indruk en het duurde dan ook tot de 72ste minuut voordat Ajax de eerste kans kreeg. Vitesse wist in de eerste helft niet te profiteren van het slappe Ajax en was met een slap schot va Traore ook niet echt gevaarlijk.