Moisander moet blijven; Denswil transfervrij

Bron: www.ajaxshowtime.com

Moisander kreeg de boodschap nadat Ajax vlak voor de winterstop in de beker met 0-4 onderuit ging tegen Vitesse. Per sms zou hij te horen hebben gekregen dat hij moest blijven. Ajax kan niet zonder Moisander, zo vinden Frank de Boer en Marc Overmars en dus nemen de Amsterdammers het besluit om de routinier komende zomer transfervrij te laten vertrekken. Een nieuwe titel is belangrijker dan een paar ton transferopbrengsten, zo stelt De Telegraaf.

'Ik ben heel blij met het vertrouwen dat de leiding hiermee uitspreekt. Het komende half jaar zal ik er alles aan doen om met Ajax kampioen te worden en zo ver mogelijk te komen in de Europa League', reageert Moisander, die geen last meer lijkt te hebben van Denswil. Jaïro Riedewald, Kenny Tete en Nick Viergever worden nu naar voren geschoven als mogelijke opvolgers. 'Denswil is niet in staat gebleken hem uit het elftal te spelen. Ik denk dat de moeizame onderhandelingen zijn spel geen goed hebben gedaan', aldus Overmars.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/hoofdnieuws/84451/moisander-moet-blijven-denswil-transfervrij.html