Ajax stap dichter bij titelprolongatie

Bron: www.ajaxupdate.nl

Ajax heeft in Noord-Brabant een eenvoudige overwinning geboekt op RKC Waalwijk (0-2). De Amsterdammers hadden voldoende aan treffers van Joël Veltman en Davy Klaassen en zijn weer een stap dichter bij titelprolongatie.

Ajax mag zondag na het uitduel met Vitesse misschien al feest vieren maar daarvoor moet Feyenoord voor eigen publiek wel punten verspelen tegen RKC Waalwijk. Een week later ontvangen de Amsterdammers ADO Den Haag in de ArenA.

Het Ajax van trainer Frank de Boer telt dit seizoen geen echte uitblinker. Op nationaal niveau incasseert de formatie weinig tegentreffers en speelt het vaak een aardig positiespel. De formatie mist wel een paar smaakmakers met een fraaie individuele actie. Ajax kwam het huidige voetbaljaar ook te moeizaam tot scoren.

De Boer is trots dat spelers als Joël Veltman, Stefano Denswil, Davy Klaassen en Ricardo Kishna zijn doorgebroken. Hij schrijft de successen van zijn ploeg echter niet alleen toe aan de jeugdopleiding. “We doen het met z’n allen en niet met elf, twaalf of dertien man”, herhaalt hij regelmatig.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxupdate.nl/2014/04/ajax-stap-dichter-bij-titelprolongatie/