AFC Ajax- FC twente (3-0)

Bron: www.afca.nl

Vandaag hadden we FC Twente op bezoek in de Arena. Een belangrijke pot voor Ajax die toch wel het een en ander had recht te zetten na de laatste 2 competitie potten die om te janken waren. En ja die 33ste landstitel toch wel wat veiliger te stellen. Aan het weer lag het het elk geval niet dat was prachtig. Een uitverkochte Arena, en de sfeervakken waren er ook klaar voor!!!!

Ajax speelde vandaag in een speciaal shirt dat stond voor het Fonds Gehandicaptensport. De eerste helft ging gelijk op in het begin. Er kwamen kansen voor beide ploegen. Daarbij was de kans van Twente via Gutiérrez die de bal voorlangs speelde en Castaignos net miste toch wel even de adem inhoudend. Nog een kans van Mokthar die net buitenkant paal raakte wat ook wel even billen knijpen was. Na een half uur kwam eindelijk de verlossing van Denswil, die kopte de indraaiende bal die van Schöne zijn vrije trap afkomstig was netjes in het doel. Daar was eindelijk de 1-0 en gingen we ook mee de rust in.

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/afc-ajax-fc-twente-3-0/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=afc-ajax-fc-twente-3-0